Model propi

El model dico de col·laboració es fonamenta en conèixer en profunditat el projecte i els seus objectius i desenvolupar un acompanyament continuat en la millor presa de decisions possible, posant al seu servei aquells coneixements, experiències i contactes que millorin l’activitat de la institució.

Per enfrontar-se amb els reptes actuals i de futur, han de donar-se millores substancials i continuades en els 5 àmbits claus sobre els quals treballa dico: projecte, líders, estratègia,recursos i gestió professional

1. Projecte: qui, què i com som. Què volem oferir a la nostra comunitat i a les persones que confien en nosaltres. La identitat i els valors que ens fan ser diferents com institució.

2. Líders: les persones que organitzen, dirigeixen i executen els projectes són el motor de tota institució educativa. Lideratge, selecció, formació, motivació.

3. Estratègia: aplicar intel·ligència i escollir les millors opcions possibles per assolir els objectius fixats. Planificació, anàlisis, millors pràctiques, metodologies, internacionalització.

4. Recursos: tenir a l’abast els mitjans que millor encaixen amb les nostres necessitats i la nostra missió. Materials educatius, proveïdors, gestió.

5. Professionalitat: dirigir, executar i educar recolzant-se en les certeses i les dades, les millors pràctiques, la formació constant i el treball en equip.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i l'experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.