Nosaltres

Som experts en la gestió integral d’institucions educatives.

Des dels aspectes més fonamentals del projecte educatiu fins a la gestió, estratègica i diària,del desenvolupament del negoci.

Antoni Arasanz

Doctor en Ciències Humanes, Socials i Jurídiques i Llicenciat en Filosofia i Lletres. Pedagog.

Assessor d’institucions educatives i professor del Màster de Secundària a la Universidad Internacional de València. 

Assessor a la Conselleria d’Ensenyament de 2010 a 2016. 

Membre del Consell Escolar de Catalunya de1995 a 2015.

President de FAPEL de 1995 a 2010.

Enric Grau

Llicenciat en Ciències Empresarials.  Pedagog i consultor.

Expert en organització escolar i legislació educativa. Experiència en direcció de centres escolars de diferent tipologia.
 
Membre del Consell Escolar de Catalunya de 1995 a 2017.

Irene Rigau

Consellera de Benestar i Família (1999 – 2003) i d’Ensenyament (2010 – 2016).

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Educació General Bàsica per l'Escola Universitària del Professorat de Girona. Mestra de primària per l'Escola Normal de Mestres de Girona i de llengua catalana per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora a la Universitat de Girona i a la Universitat Oberta de Catalunya.

Lluís Arasanz

Llicenciat en Dret i Màster en Direcció de Màrqueting.

Expert en promoció, comercialització i internacionalització d’institucions educatives.

Directiu en diferents projectes de formació superior: UIC, Planeta Formación y Universidades o UPF. Professor a la Universitat de Barcelona en màrqueting i comerç internacional.

Luiggi Sarrias

Llicenciat en Publicitat i expert en Dayketing i SchoolMarketing.

Professor de la Universidad de Navarra i de la UIC. Autor de "Dayketing: avui és un gran dia per vendre més", "Promocions per vendre més" i "SchoolMarketing. Objectiu: aconseguir alumnes" (Ed. Profit).

Durant la seva carrera ha exercit de director creatiu en Lorente Estrategias de Venta i en Marketingcom. Fundador de la Consultora BeOne Comunicación.

Ha treballat per a més de 30 centres d'ensenyament en estratègies de màrqueting, comunicació i ús de les xarxes socials.

Begoña Ladrón de Guevara

Doctora en Educació i Llicenciada en Historia.

Subdirectora d’alumnes i professora del Centro Universitario Villanueva. Presidenta de COFAPA (Confederación de Asociaciones de Padres).
​Assessora de l’Organización de Estados Iberoamericanos (EOI). Membre del Consejo Escolar del Estado.

Imma Marín

Fundadora de Marinva, consultora en joc i educació. Amb àmplia experiència i coneixement en el món de la infància, el desenvolupament de joc i joguines, el lleure educatiu, la ludificació de processos d'aprenentatge, a través de metodologies basades en el joc i dinàmiques lúdiques, així com la transformació dels patis escolars de manera participativa.

Presidenta del Kids Clúster de Catalunya, membre de l’Observatori del Joc Infantil d’Espanya, presidenta de IPA Spain (Associació Internacional pel Dret dels Infants a Jugar), membre del Consell Assessor de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Autora de "¿Jugamos? Cómo el aprendizaje lúdico puede transformar la educación".

Eva Bach

Pedagoga, mestra, escriptora, formadora de formadors, terapeuta i orientadora familiar, professora de diversos postgraus i màsters universitaris.

Especialista i investigadora en emocions, adolescència, comunicació i relaciones humanes. Pionera i promotora de l’educació emocional en els àmbits familiar i escolar a Catalunya i en altres Comunitats Autònomes. Experiència docent de 7 anys a Infantil i Primària.

Cristina Gutiérrez

Educadora Emocional, directora de La Granja (lagranja.cat & madrid.lagranja.top). Presidenta de la Fundació per a l’Educació, divulgadora mediática en mitjans de comunicació, editora de la publicació Va d’Educació, formadora i conferenciant,  i escriptora de llibres i contes educatius.
Creadora del Mètode La Granja©, basat en l'educació emocional, tastat amb milers d’alumnes i demostrat científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona.

Tiina Makela

Doctora en Ciències de la Educación, per la Universitat de Jyväskylä, Finlandia. Investigadora en proyectes relacionats amb l’aprenentatge, la tecnologia, la globalització i la contextualització de solucions educatives coordinades.

Assessora a escoles d'Àsia i països àrabs.
Co-fundadora de EduDesign Finland (EDF), adapta i implementa solucions educatives finlandeses en països de parla hispana.

Xavier Ureta

Llicenciat en Pedagogia i doctor en Ciències de l'Educació.
Col·laborador de la ONG APDIF, dedicada a la formació del professorat en països en vies de desenvolupament.

Professor universitari.

Pablo Perlado

Llicenciat en Farmàcia, Máster en Direcció d’Empresas i Diplomat en Màrqueting Digital.
Expert en comunicació, màrqueting i relacions institucionals.
Professor universitari en màrqueting i innovació a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat de Barcelona (UB) y la Online Business School (OBS)

Laia Casas

Diplomada en Magisteri especialitzat en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Educació Emocional i Benestar per la UB, màster en Psicologia de la Cognició i de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Neuroeducació per la UB.
Coautora del llibre ‘Educarnos para Educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación’.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i l'experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.